Varenvelden

Openbare gebouwen

Wij bouwen elk openbaar gebouw. U kan dit lijstje dan ook naar keuze aanvullen: administratieve centra voor gemeente- en stadsbesturen, OCMW’s, provinciebesturen, de Vlaamse en federale overheid, scholen, sportcomplexen, kinderdagverblijven, bibliotheken, gemeentelijke werkplaatsen, cultuurcentra, schouwburgen, feest- en fuifzalen, verzorgingstehuizen, jeugdcentra,… Indien gewenst coördineren wij ook de volledige afwerking.

Openbare besturen wensen een bouwpartner die – naast competitieve prijzen - garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Al deze kenmerken vinden ze in Algemene Bouwonderneming Hooyberghs. Onze lange realisatielijst van geslaagde projecten spreekt voor zich.

Sociale woonprojecten

Sociale verkavelingen, seniorenflats of sociale appartementsgebouwen. Tal van sociale huisvestingsmaatschappijen deden al beroep op Algemene Bouwonderneming Hooyberghs voor de totaalrealisatie van hun project.

De juiste prijs/kwaliteitsverhouding vormt onze grootste sterkte bij de openbare aanbesteding van deze projecten. Met het uitwerken en voorstellen van kwalitatief hoogstaande varianten op vlak van materiaalgebruik en constructiemethodes bieden we onze opdrachtgever hoge meerwaardes.

Melrose Place
Residentie Bell

Commerciële woonprojecten

Bouwpromotoren en projectontwikkelaars zoeken een no-nonsense bouwonderneming die de klus klaart zoals afgesproken. Algemene Bouwonderneming Hooyberghs neemt de volledige realisatie van een commercieel woonproject op zich. Dit kan gaan om een volledige woonverkaveling sleutel-op-de-deur, een appartementsgebouw of een combinatie van beide. Wij kunnen projecten van elke schaalgrootte aan.

Dankzij onze meedenkende natuur, eigen ervaring in projectontwikkeling en de totaalservice voor de realisatie kunnen projectontwikkelaars of bouwpromotoren zich volledig concentreren op de eigen sterktes: het zoeken, ontwikkelen en verkopen van geschikte projecten. Het volledige bouwproces laat hij zonder zorgen over aan ons. Zo verzorgen we ook de begeleiding van de eindkopers bij de materiaalkeuze en de verdere afwerking. Wij staan steeds open voor elke vorm van samenwerking, ook financieel.

Zorginstellingen

Onze vergrijzende samenleving heeft steeds meer nood aan zorginstellingen zoals zieken- en rusthuizen (RVT’s). Algemene Bouwonderneming Hooyberghs specialiseerde zich samen met zusterbedrijven Alcomel en Alcopro in deze specifieke bouwtak. Dankzij de hechte samenwerking met deze zusterbedrijven beschikken we zowel over de vereiste algemene bouwkennis voor deze grote opdrachten als over de gespecialiseerde knowhow voor de opbouw en totaalinrichting van elke zorginstelling.

Wij gaan steeds voor een totaalservice, van het bouwrijp maken van het perceel tot de installatie van de sanitaire cellen en de bemeubeling.

Ook voor het ontwikkelen van de nodige gronden en de conceptuitwerking van een zorginstelling kunnen private zorgleveranciers op ons beroep doen. Enkel de uitbating laten we in deze totaalformule aan andere partners over.

Dankzij onze grote specialisatie in prefab constructies, de uitgebreide interne voorbereiding en onze professionele projectleiding slagen wij er probleemloos in om binnen het jaar een complete zorginstelling van meer dan 110 zorgbedden op te leveren.

Wissenstraat