I love WAM (Wonen Aan Mas)

Meteen mee aan tafel

Algemene Bouwonderneming Hooyberghs zit het liefst zo vroeg mogelijk mee aan tafel bij de realisatie van een bouwproject. Zo profiteert de opdrachtgever optimaal van onze uitgebreide knowhow op vlak van bouwstudie, conceptontwikkeling, constructiemethodes en materiaalkeuze. Opdrachtgever, architect, studiebureau én wij: samen vormen we één geolied bouwteam.

Kwaliteit en milieu primeert

Algemene Bouwonderneming Hooyberghs hecht het grootste belang aan kwaliteit en milieu, zo bewijst het behalen van zowel een ISO 9001:2015 certificaat als ISO 14001:2015 certificaat. (via Bureau Veritas Certification – certificaat geldig tot 25/07/2024) 
Toepassingsgebied: Nieuwbouw en verbouwingswerken van openbare gebouwen, privaat- en industriebouw.

Een procesmatige bedrijfsvoering, permanente focus op interne verbeteringen en een grote klantgerichtheid zijn de peilers van ons Total Quality Management.

Deze interne inspanningen hebben uiteraard slechts één doel: het beste bouwproject opleveren met oog voor de juiste prijs, de juiste kwaliteit en een optimaal bouwtraject.

Altijd prijsbewust

Voor aanvang van de realisatie bestuderen we met welke constructiemethode elk project zowel prijsmatig als kwalitatief aan de verwachtingen van de opdrachtgever voldoet of deze overtreft. Doorheen het hele bouwtraject hanteren we een strikte budgetcontrole om onaangename verrassingen te vermijden.

Snelheid als troef

Dankzij onze schaalgrootte bezitten we de nodige flexibiliteit om de planning van een project binnen de uitgestippelde krijtlijnen te houden. Onze grote kennis van prefab constructiemethodes laat toe om verbazingwekkend snel een bouwproject te realiseren met respect voor de hoogste kwaliteitsstandaarden.

I love WAM Interieur (Wonen Aan Mas)

Klasse 8 Bouwbedrijf

Algemene Bouwonderneming Hooyberghs bezit een erkenning Klasse 8, de hoogst mogelijke in de aannemerswereld. Deze erkenning biedt onze opdrachtgevers de garantie dat wij over de nodige technische en financiële slagkracht beschikken om elk project tot een goed einde te brengen.

Veiligheid, uiteraard

Veilig werken zit in onze natuur. Al sinds 1999 beschikt Algemene Bouwonderneming Hooyberghs over een

VCA**-certificaat. Eigen werfpersoneel krijgt regelmatig veiligheidstrainingen, zodat veilig samenwerken als vanzelfsprekend wordt beschouwd. Daarnaast controleert onze eigen preventiedienst voortdurend de verschillende lopende bouwwerven.