AREHO1217D_Wippelberg_arendonk-web-3
Residentie Keu'elust

Opdrachtgever

B&R Construct

Uitvoering

Hooyberghs

Oplevering

4 juni 2021

Locatie

Arendonk

Residentie Keu’elust, gelegen aan het kruispunt van de Hovestraat en Bremberg te Arendonk, is dankzij een combinatie van comfort, licht en duurzaamheid de ideale thuis voor levensgenieters. De residentie omvat 20 hedendaagse appartementen gelegen in het hart van Arendonk en wordt opgetrokken op een in Arendonk en omstreken legendarische locatie, namelijk op de locatie van de voormalige winkel Keukenlust.

De kelder biedt plaats aan 30 parkeerplaatsen, en 20 individuele bergplaatsen. Op het gelijkvloers is er een gemeenschappelijke binnentuin voorzien die gebruikt kan worden door de bewoners van deze residentie.

De gelijkvloers appartementen werden zo geconcipieerd dat deze eenvoudig aan elkaar geschakeld kunnen worden zodoende kleine dienstenbedrijven zich hier kunnen vestigen.

De appartementen met een oppervlakte tussen 77 en 134m² welke zijn voorzien van 1, 2 of 3 slaapkamers. Naast een hoogwaardige afwerking met vloerverwarming en schuiframen voor ieder appartement, heeft iedere individuele koper de mogelijkheid om samen met de klantenbegeleiding de afwerking aan te passen naar smaak.

Deze eigen ontwikkeling werd gerealiseerd, in bouwteam, met de onderstaande partijen: