Residentie Anjers | Balen

Opdrachtgever

IGOR nv

Uitvoering

Residentie De Anjers omvat 62 nieuwe, erkende assistentiewoningen. Het woonproject wordt ingebed in de bestaande zorgzame context: nabij het OCMW, lokaal dienstencentrum, een kinderdagverblijf en het woonzorgcentrum. Deze realisatie werd opgetrokken in CLT (Cross Laminated Timber). Dit is niet alleen een milieubewuste keuze, maar door middel van geprefabriceerde panelen werden de bouwtijd en de kostprijs gereduceerd. Het houten karakter komt ook terug in het interieur. Wanden en plafonds in de gangen zijn in hout, wat zorgt voor een warme, gezellige sfeer en een aangenaam, gezond binnenklimaat.

Oplevering

31 januari 2018

Locatie

Balen

Residentie De Anjers omvat 62 nieuwe, erkende assistentiewoningen. Het woonproject wordt ingebed in de bestaande zorgzame context: nabij het OCMW, lokaal dienstencentrum, een kinderdagverblijf en het woonzorgcentrum. Deze realisatie werd opgetrokken in CLT (Cross Laminated Timber). Dit is niet alleen een milieubewuste keuze, maar door middel van geprefabriceerde panelen werden de bouwtijd en de kostprijs gereduceerd. Het houten karakter komt ook terug in het interieur. Wanden en plafonds in de gangen zijn in hout, wat zorgt voor een warme, gezellige sfeer en een aangenaam, gezond binnenklimaat.